26 Eylül 2016 Pazartesi

Havuz kışlık bakım ürünü - SPP Superpool WINTER

Artık havalar yavaş yavaş soğumaya başladı. Erzurum'a yılın ilk karı bile yağdı. Buda demektir ki, artık yaz bitti ve açık havuz sezonu da kapandı.
Bugün size bahsedeceğimiz, yüzme havuzumuzu sonbahar ve kış mevsiminin ağır ve yıpratıcı şartlarından bir nebzede olsa koruyacak ve havuz suyumuzun görüntüsü ve sağlığı için kullanılan havuz ürünümüz, SPP Superpool WINTER.
Kullanım amacı: SPP Superpool WINTER, kış mevsiminde dolu halde bırakılması gerekli olan açık havuzlarda kullanılır. Yosunlaşmayı ve kireçlenmeyi engeller.
Ürünün tanımı: SPP Superpool WINTER, içerdiği özel komponentlerle havuz suyunu koruyan sıvı halde bir madde olup, fosfat ihtiva etmez. Yüzme havuzlarındaki tüm ekipman ve malzemeler için uygundur.
Uygulama şekli: SPP Superpool WINTER, sezon sonunda havuzlara ilave edilmelidir. Dozaj miktarı, havuz suyunun sertliğine ve kış aylarında olabilecek kirlenmeye bağlı olarak, 100 m3 suya 3 - 5 kg olarak uygulanmalıdır. İyi bir karışım sağlamak için, sirkülasyon ve filtre sistemleri ilave yapıldıktan sonra 24 - 48 saat süre ile çalıştırılmalıdır.

Adrese teslim temin etmek ve sipariş vermek için, burayı tıklayınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...