11 Ekim 2016 Salı

Prim esasıyla çalışacak aktif satış ve pazarlamacılar aranıyor

Prim esasıyla çalışacak aktif satış ve pazarlamacılar aranıyor.


Neden? Çünkü çevremizdeki yüzme havuzlarının sayısı hızla artıyor. Özellikle havuzlu villa siteleri, havuzlu konut projeleri, oteller ve spor tesislerinde bulunan yüzme havuzlarının, sürekli kullanılması gereken bir ihtiyacı vardır.

HAVUZ KİMYASALLARI

Havuz kimyasalları, yüzme havuzu suyunun sağlığı ve temizliği için, en temel malzemelerdir. Bu havuz kimyasalları, havuz suyuna katılan, toz klor gibi, yosun önleyici gibi, çöktürücü, parlatıcı gibi ve pH düzenleyici gibi, muhtelif kimyasal maddelerdir.
Firmamız İstanbul ili içerisinde, Türkiye'nin en büyük T.C. Sağlık Bakanlığından onaylı havuz kimyasalları üreticisi firmanın toptancılığını ve dağıtımını yapmaktadır.
Satış rakamları üzerinden prim esasına göre, part time ya da full time, ürünlerimizin satış ve pazarlamasını yapacak, satış profesyonelleri aramaktayız. Kendi firmanızı kurmadan çalışıp, ciddi gelirler elde edebileceğiniz bu iş fırsatını değerlendirebilmeniz için, gerekli tüm teknik ve ticari bilgi ile fiyat listesi ve katalog gibi dokümanlar, tarafınıza firmamızca ücretsiz olarak verilecektir.
Yapmanız gereken, potansiyel müşterilere ulaşarak, ürünlerimizden bahsetmek ve ihtiyaçlarına talip olmaktır. Piyasada yıllardır tanınan ve güven duyulan markası ile rekabetçi fiyatlara sahip ürünlerimizi satmak, sizin için zor olmayacaktır.
Sınırlı sayıda kişi ile çalışmak istediğimizden, görüşme için firmamızla temasa geçip randevu almanız ve detayları karşılıklı görüşmemiz gerekmektedir.
Satış ve pazarlama konusunda kendinize güveniyor iseniz, hem prestijli bir işe sahip olacak, hem prestijli müşteri grupları ile çalışacak ve hem de ciddi gelirler elde edebileceksiniz.
İrtibat ve randevu için:
Tel: 0 216 349 82 23 - 0 216 330 59 48


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...