17 Kasım 2016 Perşembe

Yeni havuz ürünlerinden - Havuz bisikleti

Merhaba,
Artık ülkemiz olarak, kış sezonuna girdiğimiz şu günlerde, açık yüzme havuzlarımızı kullanma imkanımız olmasa da, size yüzme havuzları konusundaki yeni ve faydalı ürünler hakkında, bilgi vermeye devam edeceğiz.
Bu yazımızda sizlere bahsedeceğimiz ürün, bir havuz bisikleti. 
Bu bisiklet aşağıdaki fotoğrafta da görülebileceği üzere, suyun içerisinde kullanılan bir bisiklet.


Bir Fransız firması olan PM Industrie tarafından dizayn edilen ve üretilen bu havuz bisikleti, su içerisinde kullanılabilecek özelliklerde hafif alüminyum malzemeden üretilmiş olup, AquaNess ticari markası altında satışa sunulmuştur.
Bu bisikletin üretiminde seçilmiş ve kullanılmış olan malzemeler, müşterek ve bireysel kullanımlı yüzme havuzlarında hizmet veren fizyoterapistlerin, istek ve beklentilerine uygun olarak belirlenmiştir.
Bisikletler, yoğun kullanım için dizayn edilmiş, oldukça dayanıklı ve bir o kadar da, monte edilmesi ve havuzdan çıkartılması kolay olacak şekilde üretilmişlerdir.
Örnek olarak V1 ve V3 modelindeki bisikletlerin ağırlığı, 9 kg dan fazla değildir.
AquaNess bisikletlerin 4 farklı modeli olup, 2 kademeli direnç seviyesinde ve gidon, sele ve vakumlu ayakları için farklı seçenekleri mevcuttur. Yeni V4 modelinde ise ideal ergonomik pedal pozisyonunu da ayarlamak mümkündür.
PM Industrie tarafından üretilen tüm modeller, iki komponentli epoksi kaplama ile kaplanmış olup, 9 farklı renk seçeneği mevcuttur.

Bu ürün, üretici firması ve diğer ürünleri hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak için;

aquaness.france@aquaness.fr adresine mail atabilir ya da;
http://www.aquaness.fr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hepinize sağlıklı ve mutlu günler ve yıllar dileriz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...